Meniu
Cosul tau

Despre noi

...si cum totul incepe cu un vis, asa a inceput si povestea Alessi. Un vis indraznet si dorinta arzatoare de a crea ceva ce poate provoca bucurie si admiratie.

Lumea Alessi este o lume inovativa, creativa, unica si plina de entuziasm. Scopul nostru este mult mai profund decat de a crea colectii memorabile. Vrem sa ajutam la crearea unui viitor mai bun, creand colectii sustenabile. Facem asta prin promovarea produselor multi-functionale si prin incurajarea cumparaturilor de la branduri locale.

Designul Alessi este o combinatie intre stilul minimalistic si stilul extravagant, sofisticat, cu accent pe detalii.

Dorinta noastra este de a evidentia frumusetea naturala a fiecarei femei, folosind materiale de inalta calitate care au proprietatea de a modela corpul si de a pune in valoare formele naturale. Fiecare femeie are dreptul de a straluci si de a fi increzatoare atunci cand poarta un costum de baie, asa ca va invitam sa descoperiti Universul Alessi!


Alexandra Pintiuta - Creatoare de moda si fondatoarea brandului Alessi, si-a inceput cariera in moda la varsta de 22 de ani, cand a urmat cursul de design vestimentar la Scoala de Arte din Brasov. Era curioasă și avea o pasiune autentica pentru modă.

In timp ce studia la scoala de arte, și-a descoperit talentul și a lucrat la îmbunătățirea abilităților de desen, astfel încât 3 ani mai târziu, a fost admisă la Fashion University College din Danemarca. In urmatorii doi ani a studiat moda, dar si branding și marketing și a invatat că moda, pe langa arta, este o afacere, iar talentul nu este suficient pentru a reuși.

Dupa 8 luni de la absolvirea școlii in Danemarca, și-a creat propriul brand de îmbrăcăminte- Alessi, producand costume de baie de lux.


VA URMA...

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies