Meniu
Cosul tau

Politica de Livrare si Retur

TIMPUL DE LIVRARE

URGENT CARGUS (doar în Romania): livrare in 1-2 zile

DHL Express: livrare in 4-6 zile în Europa.

Livrare în afara Europei: 5-8 zile

 

COSTURI LIVRARE

Pentru comenzile mai mari de 500 de lei, transportul este gratuit (valabil doar pe teritoriul Romaniei)

Pentru comenzile mai mici de 500 de lei, taxa de transport este de 24 de lei. 

Pentru comenzile in strainatate, taxa de transport este de 150 lei.

 

PLATA

Pentru livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei, plata se poate face ramburs la livrare sau cu cardul la inregistrarea comenzii. 

Pentru livrarile in strainatate se accepta doar plata cu cardul la finalizarea comenzii. 

Comenzile sunt expediate în termen de 24-48 de ore din momentul preluării coletului dumneavoastră de firma de curierat de la sediul nostru pe teritoriul Romaniei, iar extern intre 4-8 zile lucratoare, in functie de tara de destinatie.

De indată ce comanda dumneavoastră a fost expediată veți primi un e-mail cu detalii de urmărire pentru a putea urmări comanda. Starea comenzii o puteți verifica și conectându-vă la contul dumneavoastră.

ALESSI-WEAR folosește Urgent Cargus pentru expedierea comenzilor, oriunde în România, iar pentru comenzile externe firma de curierat DPD. Toate produsele sunt trimise din sediul nostru, deținut de ALESSI-WEAR S.R.L, situat în Str. Eroilor, nr.4 , Rașnov, jud. Brașov.

 

PROCESUL DE RETURNARE

Adresa pentru coletele retur este: Strada EROILOR, nr. 4, Rasnov, jud. Brasov, telefon 0726390474.

Inainte de returnare, va rugam sa completati formularul de retur de pe site iar apoi sa  trimiteti coletul la adresa mentionata mai sus in maxim 14 zile calendaristice de la data livrarii.

Platile de retur se fac in maxim 30 de zile doar prin transfer bancar in contul specificat de dumneavoastra , atat pentru livrarile in Romania cat si pentru cele in strainatate.

Taxele de transport în cazul returnării produsului sunt suportate de către client. În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor în condiţiile explicate la secţiunea Costuri Livrare, din preţul de restituit se vor reţine de către companie costurile de transport ale primei livrări.

Conditii de returnare sau schimbarea produsului

  1. Produsele trebuie probate doar peste lenjeria de corp personala.
  2. Produsele trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (cutia originala, etichetele originale Alessi ) si nu trebuie sa fie murdare sau sa prezinte urme de machiaj. In caz contrar returnarea nu va fi acceptata.
  3. Banda adeziva de protective de pe slip trebuie sa fie intacta.

Vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul curierului cu care v-au fost livrate. Se refuza automat coletele cu ramburs sau trimise prin Posta Romana. Coletul trimis retur trebuie sa fie ambalat corespunzator in ambalajul autorizat al firmei de curierat si cutie de carton.

În cazul în care doriţi înlocuirea unui produs cu altul disponibil pe stoc, cheltuielile de livrare vor fi suportate de dumneavoastră. 

Vă recomandăm să refuzaţi produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier.

 

INTREBARI DESPRE LIVRARE SI RETURNARE

Daca aveti intrebari referitoare la livrare si returnare, va rugam sa contactati echipa noastra pentru servicii clienti. 

alessi@alessi-wear.com

Telefon: +40726390474

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies