Meniu
Cosul tau

World of ALESSI

Lumea Alessi este o lume inovativa, creativa, unica si plina de entuziasm. Scopul nostru este mult mai profund decat cel de a crea colectii memorabile. Vrem sa ajutam la crearea unui viitor mai bun, creand colectii sustenabile. Facem asta prin promovarea produselor multi-functionale si prin incurajarea cumparaturilor de la branduri locale cu produse create de designeri romani.

Designul Alessi este o combinatie intre stilul minimalistic si stilul extravagant, sofisticat, cu accent pe detalii.Dorinta Alessi este de a evidentia frumusetea naturala a fiecarei femei, folosind materiale de inalta calitate care au proprietatea de a modela corpul si de a pune in valoare formele naturale ale corpului si de asemenea folosind un design unic, exclusivist.

Brandul Alessi a luat nastere in luna martie a anului 2021 si a fost creat de catre Alexandra Pintiuta, fondatoarea brandului si designer vestimentar, certificat la VIA University din Herning, Danemarca. Echipa Alessi este concentrata pe creatie si pe inovatie, iar convingerea noastra este ca fiecare femeie are dreptul de a straluci si de a fi increzatoare atunci cand poarta o tinuta, asa ca va invitam in continuare sa descoperiti Universul Alessi!

De ce sa alegi ALESSI?

Pe langa materialele si accesoriile de inalta calitate si intregul proces de creatie care se bazeaza pe sustenabilitate, noi cream si tinute made-to-measure.

In cazul in care nu esti convinsa ca ti se potriveste o marime de pe site, ne poti trimite dimeniuniile tale pe mail sau poti veni la noi in atelier si iti cream tinuta pe marimile proprii.

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies